top of page

>>NOVÝ<< Personální změny v marketingovém oddělení

Aktualizováno: 9. 9.

Hezký den,


rád bych vás informoval o personálních změnách, které nastaly a které nás v blízké době čekají v rámci marketingového oddělení.


První z nich je nástup nové kolegyně Ing. Elišky Lexové, která k nám přichází na pozici Marketing Manager Junior. Eliška nastoupila v pondělí 3. 9. 2024 a postupně se seznamuje s chodem marketingu a přebírá jednotlivé činnosti od kolegy Pavla Vaníčka.


Tím se dostávám k druhé avizované změně, kdy se Pavel Vaníček po dlouhých 15 letech spolupráce s naší společností na pozici Marketing Manager, rozhodl více zaměřit na rozvoj své vlastní společnosti GS Agency, v.o.s., která je v rámci marketingu našim stabilním partnerem.


Veškeré činnosti, které Pavel zajišťoval si bude v průběhu září Eliška postupně přebírat a od října již Pavla plně nahradí. V marketingovém týmu dále zůstává Mgr. Magdalena Bittnerová na pozici Marketing Specialist Junior a chod celého oddělení, spadající pod produktové oddělení, zajišťuje Petr Kuchta.


Předně bych chtěl Pavlovi moc poděkovat za mnohaletou a obětavou práci pro naši společnost. Pavla si velmi vážím a těší mě, že spolu budeme dále spolupracovat, i když v jiné formě. V kombinaci s nástupem Elišky, která bude plně zaměřena na marketing společnosti JPServis, a.s. a zázemím marketingové agentury GS Agency, v.o.s. očekávám zrychlení a zkvalitnění marketingové činnosti s postupným zaváděním inovací.


Elišku u nás vítám a přeji ji hodně štěstí a úspěchů na nové pozici.


Petr Kuchta

Chief Product Officer




71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

تعليقات


bottom of page